Raad van advies

In een veranderende markt met vele ontwikkelingen staan de wensen van onze klanten altijd voorop. Wij dagen onze medewerkers graag uit om de echte behoeftes van onze klanten te pakken te krijgen. Onze Raad van Advies is verantwoordelijk voor de controle van deze processen en procedures.
Wij stellen hen graag aan u voor:

 

Maarten Weijers
Directeur van Realty 4 You
Maarten Weijers is binnen de Raad van Advies met ruim 35 werkjaren de persoon met de meeste ervaring. Tot 4 jaar geleden was Maarten partner bij Boer Hartog Hooft, één van de grotere makelaarskantoren in de vastgoedwereld en thans onderdeel van Colliers International. Fellow Real Estate is blij met zijn expertise op beleggingsgebied. Door jarenlang vele beleggers en ontwikkelaars te hebben geadviseerd, is zijn expertise zeer breed inzetbaar.

 

Mark Zulver MSc
Head of Operations, Europe
Mark Zulver is sinds 2000 werkzaam bij Prologis, 's werelds grootste vastgoedfonds. Prologis is wereldwijd actief in commercieel vastgoed met ca. 57 miljard dollar vastgoed onder management. Dit komt neer op ca. 62 miljoen vierkante meter verdeeld over ca. 3.200 locaties. Mark heeft door zijn verantwoordelijkheid binnen Prologis en zijn wereldwijde ervaring de mogelijkheid om de trends op vastgoedgebied vroegtijdig te signaleren. Deze signalen kunnen wij als Fellow Real Estate omzetten naar nieuwe innovatieve producten om u zo nog beter te adviseren.

 

Rob Hendriks
Directeur van Hendriks Vastgoed / Dornick
Rob Hendriks is verantwoordelijk voor de operationele zaken bij Hendriks Vastgoed, draagt daarbij zorg voor de realisatie van de projecten en is aanspreekpunt richting gemeentes inzake vergunningen. Zijn portefeuille beslaat het complete pallet van vastgoed, zoals woningen, winkels, bedrijfspanden en hotels. Vanuit zijn expertise weet Rob exact hoe de procedures rondom transformatieprojecten verlopen.

 

De huidige leden van de Raad van Advies hebben veel specifieke praktijkervaring en expertise in huis. Maar wij laten ons graag uitdagen en staan open voor kritische en adviserende leden met kennis op de volgende gebieden en professionele achtergronden: eindgebruiker en/of faciliteitmanagement architectuur, projectmanagement, en researcher. Als u een bijdrage wilt leveren, kunt u contact met ons opnemen.