Over Fellow

Fellow Real Estate is een kleine organisatie die u helpt, adviseert en vertegenwoordigt bij al uw huisvestingsvraagstukken. U kiest voor Fellow Real Estate omdat wij u zakelijk, creatief en persoonlijk begeleiden naar een oplossing die bij uw organisatie past.

 

Een Fellow in de breedste zin van het woord is iemand die het best getypeerd kan worden als een gelijkwaardige partner. De term Fellow wordt verder ook wel gebruikt in een academische context: een Fellow maakt deel uit van een groep mensen, die als doel hebben hun kennis en expertise over te brengen. Dit is precies waar wij met Fellow Real Estate voor staan; kennis, expertise en een gelijkwaardige partner voor uw organisatie.

 

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk een goede en representatieve bedrijfshuisvesting is. Een goed huur- of koopcontract is dat zeker ook. Wanneer een huurovereenkomst wordt beëindigd door opzegging of doordat het contract van rechtswege eindigt, dan staat u voor de keuze: óf de huurovereenkomst verlengen óf verhuizen naar een nieuwe locatie. Wij helpen u bij het maken van deze belangrijke beslissing.

 

Fellow Real Estate begeleidt u stap voor stap door een traject dat altijd leidt tot de oplossing die bij uw bedrijf past. Wat ons onderscheidt van het gros van de bedrijfsmakelaars is dat wij geen verhuurportefeuille hebben, waardoor wij onze onafhankelijkheid kunnen garanderen.

 

Wij beschikken over een breed netwerk binnen het vakgebied en streven altijd naar een lange termijn relatie. Wij vinden het belangrijk dat we u onafhankelijk kunnen adviseren, zonder dat wij rekening hoeven te houden met verplichtingen richting verhuurders of andere marktpartijen. Wij kennen de nuances van de markt en laten onze ervaring en netwerk voor u werken.

 

Onze werkzaamheden beslaan een breed veld, wij kijken verder dan alleen de beste locatie of de beste deal. Denk hierbij aan begeleiding bij de aanhuur dan wel aankoop van een nieuwe huisvesting, analyse van de servicekosten, huurprijsherziening of een strategisch advies voor een lange termijn huisvestingsstrategie. Afhankelijk van uw organisatie en huidige situatie bepaalt u over welk deel van het traject wij u kunnen ondersteunen.

 FullSizeRender

Neem gerust contact met ons op zodat wij uw huisvestingssituatie persoonlijk kunnen doornemen.


Met vriendelijke groet,

 

Roy Bosboom
Directeur/ Vastgoedadviseur